Tjenester

 

Vi leverer gjennomtenkte løsninger på nett og papir for å gi deg resultater
Kundemagasiner

Ennå skal det godt gjøres å slå kundemagasinets evne til å fortelle en historie. Din historie. Når kunden tar seg fem minutter i sofakroken, vil hun høre på det du har å fortelle. Hva skal du si - og hvordan? Edit hjelper deg med å formidle budskapet effektivt. Vi leverer tekster, bilder og design til kundemagasiner  av høy kvalitet til virksomheter som retter seg både mot forbruker- og bedriftsmarkedet, og har over 20 ulike kundemagasiner på cv-en.

Sosiale medier

Har bedriften din en Facebook-side, Twitter-konto eller en app til mobilen? Dere har sikkert en hjemmeside, nyhetsbrev, og kanskje er det noen hos dere som blogger på virksomhetens vegne? Still deg spørsmålet: Henger alt dette sammen? Hvis den som blogger eller twittrer fremstiller bedriften på en annen måte enn på hjemmesiden, har bedriften et stort problem. Den mangler en strategi for sosiale medier.

Nyhetsbrev - E-post

Alle leser e-post – hele tiden! På jobben, på bussen, foran tv-en. Innboksen er med over alt, og nyhetsbrev på e-post er blitt en viktig markedsføringskanal. Men veien til «avmeld»- og «slett»-knappen i nyhetsbrevet er kort, så jobben må gjøres skikkelig! Edit har lang erfaring med nyhetsbrev. Vi produserer innhold for Gjensidige, Eniro Norge, Steria, Apèritif og BS Eurobib. Gjennom vårt samarbeid med Apsis er vi alltid oppdatert på den tekniske utviklingen.

 

Pressemeldinger

Gode nyheter blir enda bedre når de deles. Har du fått en ny kontrakt eller lansert et nytt produkt? Spre budskapet! Edit hjelper deg med å skrive en god pressemelding. Husk at et positivt redaksjonelt oppslag er mer verdt enn mange annonser. Edit har gode kontakter i mediene og gir råd om hvordan du får best effekt ut av pressemeldingen. 

Språkvask - korrektur

Å ha en god historie er én ting. Å fortelle den er noe helt annet. Dårlig språk og skrivefeil kan redusere det beste budskap til uforståelig babbel. I Edit er vi lidenskapelig opptatt av språket, som vi mener bør være så presist, engasjerende og forståelig for målgruppen som mulig. Vi hjelper deg med alle typer tekster, fra nettsider og nyhetsbrev til kundemagsiner, annonser og brosjyrer.

Strategi

 

Content Marketing eller​innholdsmarkedsføring betyr å produsere gode og selgende tekster og tilsvarende design for alle virksomhetens plattformer. Alle medieplattformer er forskjellige, og samtlige krever sitt, men bedriftens profil og budskap må fremstå enhetlig i både form og innhold, enten det er på papir eller nett Til dette trenger du en strategi.

© 2018 Edit Communication AS

Show More
Beliggenhet
Kontakt

 

Edit Communication AS

Universitetsgata 22
0162 Oslo
Telefon 901 57 687

 

Kunder